tisdag 25 januari 2011

Oj oj vilken dag!

Ja herregud vilken dag! Igår kväll blev vi kontaktade av BLT ( Blekinge Läns Tidning) och dom berättade att dom gärna ville skriva om vår familj och situationen. Perfekt tänkte jag! Då får vi berätta för eventuellt andra föräldrar och blivande föräldrar att ett barn faktiskt kan födas med ett hjärtfel och man kan faktiskt klara av en situation som till en början ser omöjlig ut! Dessutom så blir det lite gratis reklam inför hjärtebarnsmånaden!

Så idag på morgonen ringde även Sydöstran! dom var ruskigt angelägna om att få skriva och helt plötsligt verkade det nästan bråttom! Så klockan 18.00 skulle det dyka upp en fotograf och en journalist! När BLT fick reda på detta så ville ju inte dom vara sämre utan 16.30 ville dom komma med en journalist och fotograf! Dubbel reklam för hjrätbarnsmånaden, och vi når dessutom ut med informationen om hjärtbarn till nästan alla i Blekinge!

Så alla nära och kära... köp BLT imorgon och så även sydöstran! Och så Aftonbladet Söndag på söndag förstås!!! Det ska ju bli det roligaste reportaget att se av dom alla!

Så efter att ha tokstressat och varit nervös hela eftermiddagen så känner jag mig som en påse nötter nu framåt kvällningen! Riktigt trött!
Och bloggmamman har kämpat järnet här på hemmaplan med att städa och feja, och har till och med hunnit sköta tvätten! Inte dålig den tjejjan!

Så efter att ha pustat ut efter besöken så begav sig bloggmamman på träning för att nollställa hjärnan igen och samla ny kraft! Axel och jag däremot ligger på en filt på golvet och bara myser! Fick visst en tvätthög att vika också.... ska ta tag i det! Snart! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

ps. Jag skulle också vilja lyfta upp en rolig sak och det är besökarkvoten på vår blogg som de senaste dagarna höjts markant! 166 besökare igår och jag tror att det är ett rekord för oss utan att ha kolla upp det något vidare!

/bloggpappan

5 kommentarer:

 1. Jag ska köpa alla tidningar! Ang besökare.. Ehum.. Tror att en del av mina 50.000 besökare senaste 48h spiller över på er och andra bloggar jag länkar till. Otroligt nog finns min blogg nämligen på DN.se, expressen, svd, tt med flera. :-) Kan nog vara en del av förklaringen..

  SvaraRadera
 2. Vilka kändisar ni blir. Hjärtekul!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Spännande med tidningarna! Antar att de skriver ut er blogg i tidningarna i artikeln om er familj. Då skjuter det nog till oanade höjder på statistiklistan! =)

  SvaraRadera
 4. Besökssiffran tror jag kommer att höjas ännu mera nu efter den fina artikeln i BLT, det var där jag hittade att ni hade en blogg..

  Vi har vänner som fick en son i Oktober förra året som bl.a föddes med hjärtfel.. Två operationer är redan gjorda och han lever nu med en pacemaker..

  Ha en fin dag nu som kändisar :-)

  Kram Mia i Olofström

  SvaraRadera
 5. Jennie: du är en rikskänd bloggare nu och blondinbella får se upp! Knas att det ska hända när man ligger nersövd bara=)

  Mia Bark: nja, kändisar vet jag inte men nog kommer vi kännas igen, både på gott och ont! Kul ordvits där by the way =)

  Militärmamman: Ja det blev ju bra med tidningarna och fler har hört av sig! Men nu får det vara bra ett tag! Får se om vi får fler läsare! Alltid kul i så fall!

  Nattmia: Hej och välkommen hit=) Jag undrar om vi inte känner samma vänner från Olofström, låter väldigt bekant med två op och pacemaker! Samt att han var pojke och föddes i Oktober! Vi träffade dom isåfall nere i Lund då vi gjorde vår andra op och han gjorde en utredning!

  Kram på er alla!!

  SvaraRadera