tisdag 11 januari 2011

Mera!

Ja, här kommer en liten uppdatering till från dagen som gått! Och foton från kvällen! Hade lite svårt att välja så jag visar dem allihopa!

Ikväll har nämligen bloggpappans arbetskamrat Maria varit hos oss. Hon flyttade till Los Angeles i höstas och har inte träffat Axel sedan dess så det var riktigt skoj att se henne igen och hon tyckte Axel hade blivit så stor! Han fick fina svarta converse, köpta i LA, av henne:) Tack så himla mycket, han kommer bli så tuff i dem till våren! Och bloggpappan och jag fick presentkort på Restaurang Mont matre, tack för det!Igår fick Axel en smörgås med lite, lite smör på. Han tyckte det var jättegott!

Jag vill också passa på att göra er uppmärksamma på att vi denna månaden, trots att vi inte kommit så långt in i den, har över 1000 besökare! Häftigt! Det är nästan 100 besökare per dag här på bloggen, man undrar ju verkligen vem alla är som läser:) Vi tycker det är jätteskoj att så många läser det vi skriver! Och det är väldigt roligt att läsa kommentarerna vi får!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Coola skor till en cool kille. Och dessutom kan nämnas att jag är en av de dagliga 100...

  Kramkram Mia

  SvaraRadera
 2. Roligt att du följer bloggen, Mia! Och du är ju en av dem som kommenterar mest! Riktigt skoj! Kram!

  SvaraRadera
 3. ville bara säga att jag följer Axels blogg varje dag för att se om det är nya upptåg på gång.

  Jätte goa foton som ni lägger upp.

  Måste tillägga att din gardibuppsättning i Tv.rummet ser jättebra utifrån. Vill du ge Axel en stor bamsekram;)
  kram till er alla 3.

  SvaraRadera