onsdag 1 december 2010

Febertime!

Jo så är det! Inte mycket,inte ens en grad högre men ändå feber och det räcker för att tankarna ska börja spritta i huvudet. Vi har ju som ni vet satt ut det vätskedrivande helt och det funderar man ju en del över, men vi tycker nog ändå inte att han ser "svullen" ut. Möjligtvis lite kring ögonen och fötterna, men det varierar också lite vad vi tycker från gång till gång vi tittar på honom. Jag kan tycka att han är lite "pipigare" i andningen, men hans andning är lugn och inte alls stressad eller flåsig för övrigt. Får se hur natten blir, imorgon ät det ändå dags för vägning och dylikt så då får proffsen titta! Tokigt vad bara yttepytte feber kan ställa till med! Men det är säkert ingen fara...intalar jag mig!

Jo just det som sagt, dags för vägning imorgon igen! Om vi lyckas gräva fram bilen vill säga! Lycka till! Tack!

Annars har dagen flytit på som vanligt. Axel även idag gnällig och svår att få att sova nån längre tid, men vi fick ju kanske lite svar på det ikväll då när han visade lite feber. Axel vaknade även idag ganska tidigt så jag tog morgonpasset.  Förmiddagen gick i julsångens tecken, Axel och jag dansade och sjöng med i sångerna så det stod härliga till. Vid tolv gav sig bloggmamman och Axel ut och trotsade snökaoset för att ploga sig ut till Saltö och en fika med mamma-gruppen! Jag tog tag i Axels fotoalbum och sen blev det även lite xbox-tid förstås! Middag när bloggmamman kom hem och sen direkt ner till wellnes för dagens träning som idag blev bodypump! Duschade till mig lite och gick hem för att släppa iväg bloggmamman till hennes träning. Klockan åtta var vi alla samlade för att njuta i soffan. Fråga: varför valde tv4 ut vissa deltagare till bonde söker fru, jag tänker på två speciella. Avsaknad av social kompetens framgår tydligt och jag undrar i miyy stilla sinne om inte tv-tiden 20.00 på en onsdag är värt nåt bättre!

Bjuder på some pictures från dagarna:

/bloggpappan

2 kommentarer:

 1. Krya på sötnosen. Säkerligen inget att oroa sig för.Men vad skönt med redan planerad doktorstid imorgon.

  Kram och lycka till från Mia

  SvaraRadera
 2. Detta fina lilla barn!!! Är så kul att se hur han växer och växer. Har blivit så stor liksom. Jag hoppas verkligen ni låter mig träffa er en runda när jag kommer hem.

  Krya på dig lilla Axel. Tur att du ska till farbror doktorn imorgon.

  Massa kramar till er alla Mia!!

  SvaraRadera