onsdag 29 december 2010

Ännu en hel natt utan mat!

Ja, det är facit efter den gångna natten! Alltså 2 nätter på rad utan att Axel ätit på natten! Vi får väl se om det håller i sig eller om det bara är några engångsföreteelser! I natt sov Axel från kl. 20 igår kväll till 6.50 i morse, visserligen i vår säng efter att jag någongång i natt lyft över honom dit. Detta har jag inget minne av så när det hände vet jag inte, men när vi vaknade låg vi i alla fall alla tre i dubbelsängen, mysigt!

Efter att Axel och jag badat ihop efter frukosten gick hela familjen en liten promenad i det härliga vädret, kallt men friskt!

Sedan har vi mest bara tagit det lugnt, ätit lite och lekt med Axel! Bloggpappans föräldrar och syskon var här på en kaffe också. Just nu sover Axel i min famn, när han till sist kom till ro! Han var helt slut men vägrade somna:) Bloggpappan är iväg och tränar och när han kommer hem tänkte jag bege mig till gymmet jag med! Sedan blir det nog TV-tittande ikväll!

/Bloggmamman

5 kommentarer:

 1. DUKTIGA lillkillen börjar bli stooor nu ju! ♥
  ...och va duktiga NI är med all träning och så!

  Kram!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med riktig nattsömn, om än ovant. Njut så länge det håller i sig.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart att få sova en hel natt?! Elise har sovit alla nätter sedan vi körde "buff-kuren" och jag fattar liksom inte att det funkar, men är samtidigt väldigt glad och tacksam att det gör det!
  Vilket gym tränar du på Emma?

  SvaraRadera
 4. Ja, är skönt att få sova, men jag är nog vaken nästan lika mycket som om han skulle äta på natten, för att stoppa in nappen, för att kolla honom, för att gå på toa som jag nu har vant mig vid mm, men man vänjer sig nog, om nu detta håller i sig!

  Annika: Ja, vår lillkille är verkligen stor nu! Det händer så mycket så det är ingen liten bebis vi har längre, men är mysigt det med:)

  Militärmamman: Jag tränar på wellness, är nöjd med det och sen är det ju mycket nära hemifrån oss, bara genom Hoglands park!

  SvaraRadera
 5. Nä´e inte är han en liten bebis inte!...kanske det tom var så att han gick SJÄLV till er säng??!! För han är ju stooor nu ju!....;)

  Kram, Annika

  SvaraRadera