söndag 14 november 2010

Fars dag!

Idag är det ju fars dag som nog de flesta vet:) För bloggpappan är det ju hans första fars dag, så det ville vi ju fira lite! Axel och jag steg upp kl. 07.00 och lekte lite och mös. Bloggpappan skulle ju få sovmorgon dagen till ära! Jag satte Axel i babysittern en stund medan jag donade med lite med Axels mat och med lite fika till firandet. Axel var inte jättesugen på maten, så vi struntade i det för en stund...Och han vägrade att sova fastän han verkade trött...Så till slut kunde vi inte vänta med att fira pappa:) Kvart över åtta samlar jag ihop fika, present och Axel i famnen och sjunger "Vad är det för en dag" och smyger in till bloggpappan i sängen! Han sover gott och blir överraskad när vi kommer! I paketet var det en mössa, som jag tror han blev nöjd med! Vi fikar lite i sängen och busar med en mycket glad Axel!

Snart bär det av till lite fars dag-firande för min pappa! Det blir middag hos mamma och pappa, inte fel! Och till min glädje och bloggpappans förskräckelse har jag luskat reda på att det bjuds på lax! Får väl se om de har hittat på något annat till bloggpappan så även han kan bli mätt:)

/Bloggmamman

5 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha.....hade de hittat på nå´t annat till Bloggpappan?...annars finn ju Sempersgröten, som sonen inte verkade allt för glad för...;o) (i varje fall inte av bilderna att döma!)

  HÄRLIGT för alla att ha fått träffa Axel nu!
  ...och vi har minsann haft besök av William vi!...som också är en riktig goding! =D

  Må gott!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Farsdag ja... "suck"
  Inte var det på något sjukhus, jag ens i min vildaste fantasi kunde tro att jag skulle fira det på, nä nä.
  Men nu är det så...

  Som det ser ut i nulägget så kommer det bli operation på onsdag för Erik. Alla tester, prover mm visar att inga infektioner finns i killens kropp i dagsläget. Så under måndagen kommer man ta kontakt med Lund för att ordna upp lite saker tex ambulans transport mm. Sedan väntar en hjärt operation samt när den har läkt en annan större operation. Så när jag, sambo och Erik kommer hem vågar jag inte ens funderar på i dagsläget, tyvärr...

  Over and out / Eriks pappa

  SvaraRadera
 3. Tack och lov Jocke att du inte heller gillar LAX, då är jag inte ensam längre.....hoppas de hade fixat något annat gott i gott till dig.

  Det lät ju väldigt mysigt med första fars-dagsfirandet....hoppas verkligen att mössan passade, kommer kanske ett liten fotnot om det.

  Hoppas vi kan ses något nu.

  kram till er alla 3.
  Karina

  SvaraRadera
 4. Jodå, bloggpappan fick annan mat, och god sådan! Lasange blev det för honom!

  Eriks pappa: Nej, förstår att det inte ens fanns i tanken att fars dag skulle firas på sjukhus...Tråkigt men tyvärr inget man rår för...Hoppas nu att operationen går att genomföra på onsdag så att ni får en sak avklarad i alla fall. Stort lycka till från oss till er! Vi tänker på er och söte lille Erik! Och förstår din längtan hem, att leva och bo på sjukhus en längre tid är inte kul! Hälsa familjen och håll oss gärna uppdaterad om hur det går för er!! Kul att du läser och kommenterar här! Stor KRAM till hela familjen!

  SvaraRadera
 5. Då är det klart !!! Alla tester visar här i Kkn att Erik kan åter flyttas ner till Lund och få sitt hjärta fixat.
  Så nu håller man på att ordna med ambulanstransporten och allt som skall ordnas med transporten dit ner ( det är ju en del ). Så under tisdagen blir det att åka ner igen, för att på onsdagen opereras.
  På ett sätt känns det skönt att komma tillbaka till avd 67 igen. Träffa sköterskorna, läkare och dom andra barnen/föräldrarna som ligger på avd. Det låter lite underligt i mångas öron men man gråter och skrattar faktiskt en heldel med andra föräldrar på ett sådant ställe. Vet efter samtal med mina egna föräldrar, kompisar, att dom tycker det är jobbigare än vi som lever "i det" hela dagarna.
  Vi hörs Axel, Emma och Jocke, GARANTERAT !!!!

  SvaraRadera