måndag 11 oktober 2010

Streptokocker...

visade Axels halsodling, som togs förra veckan, på...Detta innebär att han nu fått penicillin eftersom operation väntar. Så i morgon ringer även bloggpappan och jag till vårdcentralen för att förhoppningsvis få komma dit och ta en halsodling vi också, för att se så inte vi bär på det...Drygt, men så är det! Nu hoppas vi i alla fall att vi alla blir friska!

Idag ringde en sköterska från Lund och undrade hur det var med Axel, för de skulle ha en planeringskonferens i morgon inför kommande operationer. Så hon skulle höra av sig i morgon igen när hon visste mer om när Axels opertion planerades in. Troligen blir det nästa eller näst-nästa vecka!

Idag har vi varit på neo och vägt Axel! Trodde ju inte på något jättebra resultat eftersom han varit sjuk, men vågen stannade på 5 900 gr!!Wow, sa vi då:) Vilken kille!

Vi har även fixat med lite apoteksbesök, kopierat lite intyg som ska till bloggpappans jobb, lagt på lite brev som ska till försäkringkassan, skönt att få lite praktiskt fixat också!

Bloggpappan har varit och tränat, spinning blev det idag! Hade tydligen varit jobbigt, men skoj! Jag och min kära syster har varit på promenad i eftermiddags, härligt i det fina vädret!!

Nu kollar bloggpappan och Axel på fotboll, U21 spelar ju kvalmatch! Jag kollar på Biggest Looser och stickar!


Axel i sin fina draktröja som han fått av ett av barnen på bloggpappans jobb!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar