lördag 9 oktober 2010

När katten är borta...

...dansar råttorna på bordet! Nja, så är det inte riktigt här hemma, men vår kära pappa i familjen är iväg några timmar till, så Axel och jag är ensamma hemma! Idag är Axel som tur är mycket piggare! SÅ härligt att se att han kan busa som vanligt och höra hans kluckande skratt! Hoppas, hoppas bara detta håller i sig nu! Han har haft fler vakenstunder idag, legat vid gymet och lekt, suttit i gå-stolen en stund, busat med mamma, ätit bra och såklart även sovit en del, men det hör ju till!

När bloggpappan kommer hem ska vi laga middag:) Idag blir det pommes, kotlett, bearnaise-sås och persiljesmör, riktigt onyttigt men riktigt gott! Är egentligen hungrig redan nu, men får vänta ett tag till! Sedan blir det en lugn kväll med tv-tittande tror jag!

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Vilken goo bild på goo kille!!!...den på högerspalten där han står upp i jeans. :)

  Hoppas, hoppas, hoppas att det snart blit op och att lilleman blir FRISK snarast! ♥

  KRAM!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Se nu till att ha en BRA söndag! ♥

  Annika

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tråkigt med oper. Men skönt att höra att Axel är piggare!! Måste berömma er för er fin blogg!! Inatt har vi sovit utan Hjalmar för första gången. Hade tok abstinens igårkväll men lyckades sova ganska bra ändå. Hjalmar har spenderat natten hos Moster och Micke. Övning inför bröllopet om tre veckor och det verkar ha gått mycket bra. SKÖNT!!

  Hoppas vi kan boka in en träff snart, en promenad kanske?? Ha en fortsatt härlig helg!

  Kram Åse

  SvaraRadera
 4. Ja, Annika visst var han cool på den bilden:) Och han är piggare fortfarande, skönt! Idag är han ute på promenad för första gången på en vecka!

  Oj, sovit själva!Kan tänka mig att du hade Hjalmar-abstinens! Men skönt att det gått bra, kan tänka mig att moster och Micke klarade det galant! En promenad utomhus tycker jag låter bra, vi är ju lite rädda för baciller nu! Eller får träffen vänta till efter operationen! Men vi längtar till vi ses!!Kram till er!

  SvaraRadera