tisdag 28 september 2010

Vägning och mätning!

Idag har Axel och jag varit på neo och vägt och mätt honom! Han vägde 5650 gr och var 59 cm lång och huvudet var 39,7 cm stort! Så det var bra resultat idag med! Skönt att detta med maten fungerar! Han äter som aldrig förr:) Och han är ju så glad vår lille stjärna till son! Charmar sköterskorna och sina föräldrar med sina leenden och prat!

Idag har vi även slutat ta acetylsalisylsyran (blodförtunnande medicin) inför operationen. Det känns lite skrämmande eftersom den gör att inte Axel ska få en propp i shunten. Men läkarna i Lund vet väl vad de gör!

Idag är det också bestämt att bloggpappan blir hemma till operationen är gjord. Detta för att vi tycker det känns bäst för oss alla. Det är riktigt jobbigt nu inför operationen, tycker vi båda och då betyder det stödet SÅ mycket.

I kväll ska jag gå iväg och titta på handboll! Hemmapremiär för Hästö som möter nykomlingarna Rimbo, så vi hoppas på vinst! Bloggpappan och Axel blir hemma och myser!

/Bloggmamman

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Halkade in på denna blogg efter läst en annan=) Känner ju igen dig Emma ifrån Hässlegårds tiden. Jätte mysig blogg att läsa. Jag önskar er all lycka med operationen! Det kommer gå bra! Han e en riktig liten sötnos er lille pojk <3 Hälsningar Carro

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt inlägg o bloggen. Hoppas verkligen att allt går bra med Axel. Läkarna är fantastiska i Lund. Förstår att det känns jobbigt nu, och det får det ju göra. Det är ett stort ingrepp, men som sagt, läkarna är fantastiska.

    SvaraRadera
  3. Hej på er!

    Vill bara att ni ska veta att jag tänker på er! Önskar er all lycka vid operationen!

    Ta hand om er!

    Kram
    (Kusin)- Sara :)

    SvaraRadera