torsdag 30 september 2010

Sovmorgon och familjemys!

Dagen började vid klockan 10 för familjen idag:) Då vaknade vi alla tre, glada och utvilade! Där kan man snacka om sovmorgon!! Och bara en matning under natten, vid 04.00, så inte ens det kan man ju skylla på varför vi tog sovmorgon idag, men skönt var det!

Sedan gjorde vi inte mycket på en stund! Bloggpappan spelade lite xbox och Axel och jag lekte och vilade lite till! En promenad runt Saltö i det fina vädret blev det också för familjen! Härligt att få umgås tillsammans några dagar nu!

Sedan åkte vi till gamlamormor och gamlamorfar och hälsade på en stund nu innan Lundbesöket väntar. Det dröjer ju några veckor innan vi ses härnäst.

Och kvällen går även den i lugnets tecken! Ska nog försöka skriva en packlista och ladda alla olika sorters kameror inför Lund.

Det är också nu helt bestämt att en fotograf ska följa oss under dagarna kring operationen för att förhoppningsvis få till ett reportage i någon tidning. Vi har vänt och vridigt på detta och ibland velat och ibland inte velat att han ska göra det, men till slut kände vi att även om det kommer vara fruktansvärt svåra dygn så hoppas vi att genom ett reportage kunna hjälpa någon familj såsom vi har blivit hjälpta av de reportage vi har läst om hjärtebarn. Fotografen har varit i kontakt med ett flertal tidningar, varav en del ville göra ett reportage först efter tredje operationen för att se att allt gått bra! Vi får väl se om någon tidning nappar på att göra ett reportage innan dess, han inväntade svar från några till!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar