lördag 28 augusti 2010

Lördag-en salig blandning!

I natt har Axel sovit i sin Stålmannen-pyjamas som han fick i Lund av Emelie och Jimmy, eftersom de tyckte han var en riktig stålman som hade klarat av första operationen! Och dessutom så är ju pyjamasen fin, så då blev det 2 flugor i en smäll:) Nu har vi fått börja med kläder i storlek 56 till Axel, storlek 50 har antingen blivit för tajt eller för kort! Så nu har vi en helt ny garderob att välja i, kul med lite nytt:)

Stålmannen


Kläder från gammelmoster Annika med familj!

Idag flyttar Axels moster och kusin Edvin till en större lägenhet och då fick Edvin vara hos en annan moster under tiden flyttlasset gick! Edvin ringde och frågade om Axel ville följa med till lekparken och så blev det:) Edvin och moster Fia kom till lekparken utanför vår lägenhet och där lekte vi medan vi väntade på att bloggpappan skulle bli färdig för att gå iväg! Axel sov gott i vagnen!

Efter att vi varit och tittat på Moster Jojjans och Edvins nya lägenhet gick vi en runda på stan. Jag köpte 2 nya vita bodys till Axel, för det saknade vi. Det var dessutom omlottknäppning på dem, vilket är smidigt att ha när vi ska på undersökning på sjukhuset. Där efter gick vi hem för matning!

Vi har sagt hejdå till moster Amanda idag :( Hon flyttar till Stockholm i morgon för att börja läsa till jurist! Det dröjer nog ett tag innan hon kommer hem hit och hälsar på, vi kommer sakna henne mycket här i stan!

Nu sitter vi soffan och tittar på finnkampen:) Blir en lugn eftermiddag och kväll, tänkte kolla filmen bröllopsfotografen ikväll, hoppas bara vi håller oss vakna:)

/Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. En mysig dag med båda mina systersöner hade jag!! Edvins kommentarer är ju så härliga :) Axel är ju mest bara söt än så länge!! O det kommer han långt på :) Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Ja, o vi gillar att umgås med dig! Får alltid hjälp av dig:) Krya på dig moster så du snart kan komma o gosa med mig igen, kram Axel!PS. Ska prova tröjan sen! Tusen tack igen!DS.

  SvaraRadera
 3. ..tänka sig va, så många av alla mina goa ♥ på samma ställe!!

  KRAM på er!

  SvaraRadera