tisdag 31 augusti 2010

Kollektivt!

Idag åker bloggpappan kollektivtraffik i form av buss till jobbet! 30 kr enkel resa
Till Rödeby är en ganska välsaltad peng kan jag tycka, men men!

Gårdagen bjöd på en underbart trevlig eftermiddag! Kom hem tidigt efter jobbet och
Då hade bloggmamman påbörjat lite mat, duktig är hon:)
Därefter så blev det lite Axel-mys innan de var dags att samlas för match!

Vi vann, eller rättare sagt vi körde över trion backade tillbaka och körde över dom en gång till! Igår var det riktig klasskilnad! 10-0 i slutresultat! Men visst, jag räddade en straff vid ställningen 3-0 och ett mål där för trio. Så hade det kanske blivit jämnare!
Vi säkrade också seriesegern igår, trots att st är 4 omgångar kvar! 12 spelade matcher och 80-7 i målskillnad!

Efter matchen så blev det mer Axel-mys, han var helt fantatisk, så glad och så lycköig ända tills han somnade i min famn!

Dagen bjuder på arbete mellan 7.30-16 och därefter p-möte från 17.15 till 19! Roligare kan man ha! För att få träffa familjen lite idag så tror jag dom kommer upp till Rödeby för en promenad när jag slutar Vid fyratiden!

På tal om promenad så ska bloggmamman på promenad med Josefine från föräldragruppen idag, och Axel ska få träffa kompisen Haley (rättstavat?) också då förstås! Det kommer han säkert tycka är superroligt!

Framme i Rödeby snart!

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Hi, hi, hi...Jahaja, eftersom ni "tjatar" så om den där promenaden med Josefine och Harley, så får jag väl fråga hur den var då?...;)

    Så himla SÖTT med tumsugandet!...det gjorde ju moster J också...och gammelmoster A också minsann!...och gammelmorbror P också för den delen...och "mormorskusin" Inger (hon var nog allt värst på att ha den instoppad i munnen faktiskt...;) )...ja, så tummen bara MÅSTE ju vara riktigt GOD ju! ;)

    Kram på er!

    Annika

    SvaraRadera
  2. Jo, promenaden var mycket trevlig! Var skoj att ses igen, sågs bara en snabbis när Haley var nyfödd och på väg hem, annars var ju de små liven i magen när vi sågs senast!

    Jaså, har så många sugit på tummen i släkten!

    Kram till dig med, Annika!

    SvaraRadera