måndag 16 augusti 2010

Vardag igen

Idag var vi på sjukhuset på kontrollbesök.

Axel charmar sköterskorna så mycket att ibland undrar jag om vi får honom med oss hem =) måste bara säga att personalen på NEO är fantastiska..vilka människor!

Axel hade gått upp lite till sen senast och väger nu hela 4680 g. Helt otroligt vad bra det går för lillkillen. Man tog också blodprover på kroppens olika salter och nåt prov för att kolla kreatinin-nivån, tydligen nåt med njurarna som Lund behövde veta innan vi kommer ner dit. Svaret på dom proverna får vi nog imorgon skulle jag tro. Annars så säger dom att Axel verkar vara en väldigt välmående gosse som är nyfiken på vad som händer runt omkring och aldrig verkar ha långt till skratt.

När vi kom hem från sjukhuset så hade "syrgaskillen" varit här och lämnat fyra nya tuber utanför vår dörr, fungerar så smidigt det också!

På tal om Lund så blev vårt besök där inställt som ni vet, men idag så ringde dom igen och sa att på tisdag nästa vecka så gör vi undersökningen. Skönt att det inte dröjde längre för nu vill man ju bara köra igång känns det som. Så nu är patienthotellet bokat från måndag eftermiddag till Onsdag. Och jag som skulle börjat jobba på måndag......

När bloggmamman och Jag lagade middag så satt Axel i babysittern, som han för övrigt tycker allt mer om, så skrattade han och log hela tiden! Efter ett tag så tog han faktiskt sin leksak och greppade den för att sen föra mot munnen... ni vet sådär som barn gör..typ äter på allt... Det har jag nämligen väntat på ett tag så det var ju kul att se =)

Nu blir det snart en runda mot stan för att beställa hem lite ny medicin och hämta lite medicinsprutor. Tänkte försöka få iväg bloggmamman på en löptur också, även om hon knappt kan gå den lilla klenisen =) puss!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar