fredag 20 augusti 2010

hemma igen!

åhåjaja! Då var vi hemma i lägenheten igen, Axel du skrämmer livet av oss!

Vi åkte som ni vet in till lasarettet idag på förmiddagen och väl där så gjordes grundliga undersökningar, återigen måste sägas att NEO med tillhörande läkare är bästa platsen i världen om man är sjuk!

Doktor Pernilla lyssnade och tittade och beställde lungröntgen och ringde till Lund.
Efter några timmar på lasarettet så hade man kommit fram till att det gjorde inget om vi behövde höja syrgasen om bara Axel mådde bra av det så var det ok, och lungröntgen var nästan lite bättre än förra gången. Och återigen så tror jag flera gånger att sköterskorna ska ta Axel i från oss för "han är ju sååå söt" =)

Under vårt besök så bestämde Pernilla också att det var dags att ta prover på Axel för att se om han kan ha "Christofers och Mikaels sjukdom", en immunbristsjukdom. Svårt att förklara för er som inte vet vilka mina bröder är/var men det är en sjuka som finns i vår familj. Så det blev taget också och ivägskickat till Malmö för analys.

Axel var riktigt duktig på sjukhuset, att bli stucken borde vara en obehaglig sak men Axel klarar detta galant! Men så här trött var han på vägen hem!/bloggpappan

4 kommentarer:

 1. ...och när får ni reda på de proverna? Skönt att Axel mår bra även om han behöver sin syrgas!

  Kram på er!

  Annika

  SvaraRadera
 2. Tack för senast Emma!! Han e så söt Axel. Hjalmar hälsar extra mycket och hoppas att alla provsvar är bra och att han piggar på sig!!
  Kraamar från Rödeby!

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att det inte var någon fara och att lilla Axel mår bra. Han är så himla fin!!!

  Massa kramar
  Mia

  SvaraRadera
 4. Provsvaren dröjer nog ca 2 veckor! Tack själv,Åse,alltid lika kul att ses! axel hälsar till Hjalmar:) får höras och ses när vi är hemma från Lund igen!kramar till er allihopa!är så himla roligt med era kommentarer!

  SvaraRadera