torsdag 26 augusti 2010

Första dagen själva och uppdatering kring operation

Idag har Axel och jag varit själva hemma hela dagen för första gången! Det har gått jättebra! Han vaknade när bloggpappans väckarklocka ringde strax innan sju, så då blev det mat! När bloggpappan åkt till jobbet gick Axel och jag på en morgonpromenad och då var han så är söt:Sedan kom Helle på lunch vid 12. Hon hade med sig vars en sallad, var mycket trevligt och gott! Där efter vilade både Axel och jag en stund och sedan var det matdags för Axel igen! Moster Amanda kom förbi och vi gick en promenad till:)

När vi kom hem igen hade barnläkaren från Lund ringt. Och han måste precis tajmat in när vi stod i hissen för jag fick ett röstmeddelande bara. Men han hade även ringt bloggpappan så han hade fått all info. Det blir operation senast inom en månad och det beror på att i lungträdet finns lite förträngningar vilket de kommer åtgärda genom plastik i samband med hjärtoperationen. Det är också på grund av detta som Axel har behövt syrgasen. Vi kommer förmodligen få stanna i Lund 7-10 dagar efter operationen. Det är ungefär som jag räknat med, hade nog trott lite längre men det vet man ju aldrig innan, kan ju bli längre med. Och så blir det nog eftervård här hemma på sjukhuset. Så det känns både bra och dåligt just nu. Bra för att operationen blir gjord ganska snart, dåligt för att "oturen" liksom aldrig tar slut känns det som...Men men, måste ju ta oss igenom detta också.

Jaha, det var nog allt just nu...

/Bloggmamman

4 kommentarer:

 1. Vad flitiga ni är på att uppdatera! Skönt att ni inte behöver vänta så länge på operation. Han ser så pigg fin ut på bilderna. Å han har verkligen blivit stor! Kraam!!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat med två promenader Emma!! Idag blev det en bulle hos mormor och morfar... Men ute en timme i spåret sen iaf. Svårt med fikat... ;-)

  SvaraRadera
 3. Det kommer att gå så bra detta! <men visst känns det tokjobbigt med operation och att lämna dem till den!...jag fixade ens inte av att vara med vid den "onaturliga" sömnen...suck...det fick pappan tyvärr ta ensam....och alla de timmarna som A var inne på operationen, de var de längsta i mitt liv! Men ack så BRA det blev när allt var klart! Det kommer det att bli för er också!

  Kramar till er! <3

  Annika

  SvaraRadera
 4. tänker på er och på Axel.....
  Stor kram Rianne

  SvaraRadera