tisdag 17 augusti 2010

Fix, provsvar och restaurangbesök!

På förmiddagen idag har vi fixat med lite olika måste-saker, bl. a. ringt lite samtal, mailat och donat! Vi fixade även lite i vår hall för att få in vagnen där så vi inte behöver köra in den i Axels rum hela tiden och smutsa ner och ta upp plats där. Vi har även ringt NEO och fått svar på proverna. De var bra, hade inte förändrats från förra gången! Och provsvaren var faxade till Lund inför vårt besök där nästa vecka! Vi frågade NEO-sköterskan om vi behövde hålla mattider på var tredje timme som vi gjort sen födseln i princip (förutom på natten) för numera kan Axel sova förbi de tiderna. Men det tyckte hon inte gjorde någonting eftersom hans tillväxtkurva såg så bra ut. Så nu kan han få avgöra mattiderna lite mer själv!

Bloggpappan och jag har varit och ätit lunch på thai-restaurangen här i stan. Var buffé och mycket gott! Axel sov gott i vagnen denna gång också, så vi åt i lugn och ro!





Nu inväntar vi att Axel ska vakna så att han kan äta, för sedan ska vi åka ut till Karlskrona-möbler med 2 av våra köksstolar som släppt i limningen. De är ju bara knappt ett år gamla så känns som att de ska hålla ett tag till...

I kväll blir det nog en löparrunda för min del, kan nog inte komma ifrån det...! Får väl se hur det går, men ett tag hoppas jag att jag kan springa i alla fall!

/ Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar