torsdag 19 augusti 2010

Farmor och farfar!

I kväll har vi varit hos Axels farmor och farfar och alla farbröderna! Det blev mat och för första gången på två veckor så syndade jag genom att äta äppelkaka med vaniljsås, men gott var det!

Axel han var vaken under hela besöket och som vanligt så bjöd han på mängder av leenden och massa prat! Tror att framförallt farbror Stoffe är lite extra glad för lille Axel. Bad farbror Magnus att bränna en skiva med musik till bilen också, med dansbandsmusik så klart! Klantarslet lyckades givetvis också skita ner hela vår bil med lera då han snabbtvättade sin bil i skymningen! Smart Mange!

Sen så fick vi ju ta en kik på Axels dopklänning också! Han fick en ny av farmor och farfar som vi tittade ut och beställde över nätet, på Ateljemina tror jag "företaget/privatpersonen" kallade sig. Den var så fin och en mössa beställde vi också och vi tror det kommer sitta som en smäck! Snygging!
Saker och ting börjar arta sig nu inför dopet, dopklänning klar, inbjudningar utskickade och Åsa som sjunger så bra har lovat att sjunga en jättefin sång som vi valt ut! Hemlis!

Bjuder på ett par halvbra bilder på dopklänningen:




/bloggpappan

1 kommentar:

  1. super fin :) köpte oxå elias dopklänning där ;) kram maria

    SvaraRadera